About us
Karisma
Karisma
Landsbykattens Karisma of Taschanas
Colour: blackturtle smoke, MCO fs
Gender: female
Bella
Bella
Taschanas Bella
Colour: red, MCO d
Gender: female
Dott
Dott
Taschanas Berthadottir PP
Colour: bluetabby, MCO a 22
Gender: female
Bertha
Bertha
Taschanas Bertha PP
Colour: blue, MCO a
Gender: male
Tabby
Tabby
Taschanas Tabitha Nomidotter PP
Colour: bluetabby (mackerel) w/white, MCO a 09 23
Gender: female

Velkommen til vårt oppdrett av

Maine Coon.

Jeg, Marita, er vokst opp i Norge, men bor nå i Åmål, Sverige, på en liten gård med min samboer David, kattene, musene i veggene og vår trofaste irske setter. Her bor også våre peking ender, Amerikanske gul gås, gotlandskaniner og Linderödssvin. På gården driver jeg et hunddagis og et lite kattehotel (se "taschanas.se") for mine venner og kattungekjöpere, så jeg tilbringer veldig mye tid med dyr hver dag. Ved siden av det selger jeg kattegårder som jeg bygger selv, i form av treseksjoner (se "kattgårdar säljes").

Samboeren min, David, driver også sitt eget som elektriker og er like glad i katter som meg. David er vokst opp med bondekatter og flere av familien har kattunger fra oss, så man kan si det er en stor, katteglad familie <3


Kattene våre går inne med tilgang til kattegård, men kastratene er med oss ute iblandt. Selv er jeg ute omtrent hele dagen, så jeg synes det er synd å ikke kunne ha kattene der med meg. Avlskattene får nøye seg med kattegården på rundt 150 m2.


Jeg har vokst opp i et lite oppdrett med Hellig Birma, så det var en selvklarhet at jeg skulle fortsette med dette. Jeg valgte da en annen rase, noe nytt kan vel ikke skade :) Jeg kjöpte min förste avlsjente i 2011 og ble da med i Fife, men innså etterhvert at klubben ikke var noe for meg, så med min neste avlsjente gikk jeg over i TICA.
Vi har vært medlemmer av TICA siden 2015, CFF siden 2017 og raseklubben MaineCoon-Katten siden 2016 der jeg også er webmaster og kattungeformidler. Jeg har også bestått G1, G2 og G3 kursene på PawAcademy.