kattgårdar säljes

Skicka iväg en beställning för att få en offert

Taschanas Kattgårdar

Jag tillverkar kattgårdsektioner som kan sättas ihop till så stor kattgård du vill. Tanken bak sektionerna är att dom ska vara enkla att montera upp/ned, litet eller ingen vedlikehold och mest möjligt öppet så att katterna lätt kan se genom gården från alla höjder. Kattgårdsektionerna fåes i storleken 2 x 2 meter med galvaniserat svetsat nät. Vill du ha högre än 2 meter, så löser vi det.

Skicka en mejl med beställning till mig genom formuläret nedan, så får du ett pris! Ett exempel är 16m2 kattgård som står inntill husväggen = 11.000;- vilket då innehåller 5 tryckimpregnerade sektioner, 1 tryckimpregnerad dörrsektion och vinklat plåt högst upp. Stora kattgårdar säljs med stolpar och jordankare som monteras upp för mera stabilitet (oftast i hörn).

1 tryckimpregnerad väggsektion (2x2m)

SEK 1500

1 tryckimpregnerad dörrsektion (2x2m)

SEK 2500

OBS! Priserna inkluderar inte fraktkostnad

DSC_0018 (2)
DSC_00241

Så här kan en kattgård från mig se ut.
Dessa levererades med nättak och måttbeställdes för att passa inn över fönstret. Taksektionen har samma nät och virke som väggsektionen, men är tillpassat måtten till taket.

Se flera bilder på Instagram #TaschanasKattgårdar

Om du vill ha en kattgård större än 8 m2, säljer jag hälst med vinklat plåt som du enkelt monterar högst upp för att ingen katt kommer inn/ut. Allt mindre än 8 m2 kan säljas med nättak. Plåten är bockade av våran privata plåtslagare och fåes i svart, vit eller röd för 100 SEK/m. Andra färger finns, men det vill då kosta mera och ta längre tid eftersom vi inte har det hemma. Plåten sticker ut 15 cm åt båda håll så du inte får inn objudna gäster.

Nättaket är i samma material som väggsektionen. Vill man köra med en billigare variant (ser dock inte lika fint ut) kan jag skicka med plastnät som du själv häftar fast på toppen av kattgården, katter kan dock bita sig genom plastnät så att beställa tillhörande nättak är absolut det bästa.


Kattgården kan hämtas utan extra kostnad i Åmål, men vill man ha den levererat så gör jag det (fraktkostnad tillkommer) innom 40 mil från Åmål.

Tryckimpregnerad dörrsektion

Tryckimpregnerad väggsektion

 
 
 
Nättak
Vinklad plåt på toppen (i stället för nättak)
 
Ja
Nej