Naomie - neutered

Naomie PP

des Fluffy Coons

Eden (mor)

Louis (far)

Helseresultater:

HCM1 DNA: N/N

SMA DNA: N/N

PK DNA: N/N

HCM skanning 2018-04-20: Normal

HD røntgen (5.April 2018): grade 1 on both sides

Kidneyscan (2018-04-20): Normal


Beskrivelse:

Födt: 28. Mai 2017

Farge: n 09 23, brun tigré med hvitt

Naomie kommer fra en veldig dyktig oppdretter i Frankrike, Anne på Chatterie des Fluffy Coons (fantastisk oppdrettsnavn!). Anne holder klonene lave, men beholder utseendet til våre fine Maine Coons. Naomie har värt et fantastisk godt tillskudd i vårt oppdrett <3 Tusen tusen takk Anne, for denne vakre jenta! Hun har virkelig värt en fantastisk avlskatt med uproblematiske födsler og en gjennomgod familiekjär katt i vår familie.

Naomie er mor til tre fantastiske kull hos oss, der en i hvert kull har gått videre i avl hos oss og oppdretterkollega Lynx Luna.

Ettersom at Naomie har löpetid närmest hele tiden, så har vi valgt (sammen med oppdretter Anne) å ta tre tette kull for så å la Naomie få leve livet som pensjonär. Vi kommer til å savne denne fantastiske pusen noe voldsomt, men vet at hun vil få det bedre som kastrat hos noen som kan gi henne all sin oppmerksomhet og kjärlighet.

For flere bilder av Naomie, se galleri eller i Naomies album på facebook/taschanasmainecoonNaomies pedigree 🐾 Naomies stamtavle