About us
Landsbykattens Karisma of Taschanas Colour: blackturtle smoke, MCO fs Gender: female
Lynx Luna Inferno PP Colour: blue tabby, MCO a 22 Gender: male
Landsbykattens Chevrolet PP Colour: cremesmoke tabby, MCO es 22 Gender: female
Naomie PP des Fluffy Coons Colour: Black tigré with white, MCO n 09 23 Gender: female
Taschanas Bertha PP Colour: blue, MCO a Gender: male
Westeroscat Dorea Sand of Dorne Colour: brunspotted bicolour, MCO n 03 24 Gender: Female
SØKER NYTT HJEM Landsbykattens Lagune Colour: blue turtle smoke Gender: female Age: 2 years

Velkommen til vårt oppdrett av

Maine Coon.

Jeg, Marita, er vokst opp i Norge, men bor nå i Åmål, Sverige, på en liten gård med min samboer David, kattene, musene i veggene og vår trofaste irske setter. Her bor også våre peking ender, Amerikanske gul gås og Linderödssvin. På gården driver jeg et hunddagis og et lite kattehotel (se "taschanas.se"), så jeg tilbringer veldig mye tid med dyr hver dag. Ved siden av det selger jeg kattegårder som jeg bygger selv,i form av treseksjoner (se "kattgårdar säljes").

Samboeren min, David, driver også sitt eget som elektriker og er like glad i katter som meg. David er vokst opp med bondekatter og hans familie kjøpte store deler av vårt første kull, hehe, så man kan si de er en katteglad familie <3


Kattene våre går inne med tilgang til kattegård, men kastratene er med oss ute iblandt. Selv er jeg ute omtrent hele dagen, så jeg synes det er synd å ikke kunne ha kattene der med meg. Avlskattene får nøye seg med kattegården på rundt 150 m2.


Jeg har vokst opp i et lite oppdrett med Hellig Birma, så det var en selvklarhet at jeg skulle fortsette med dette. Jeg valgte da en annen rase, noe nytt kan vel ikke skade :)

Vi har vært medlemmer av TICA siden 2015, CFF siden 2017 og raseklubben MaineCoon-Katten siden 2016 der jeg også er webmaster og kattungeformidler. Jeg har også bestått G1, G2 og G3 kursene på PawAcademy.