kattgårdar säljes

Taschanas Kattgårdar

Jag tillverkar kattgårdsektioner som kan sättas ihop till så stor kattgård du vill. Tanken bak sektionerna är att dom ska vara enkla att montera upp/ned, litet eller ingen vedlikehold och mest möjligt öppet så att katterna lätt kan se genom gården från alla höjder. Kattgårdsektionerna fåes i storleken 2 x 2 meter med galvaniserat svetsat nät. Vill du ha högre än 2 meter, så löser vi det.

Skicka en mejl med beställning till mig genom formuläret nedan, så får du ett pris! Ett exempel är 16m2 kattgård som står inntill husväggen = 11.000;- vilket då innehåller 5 tryckimpregnerade sektioner, 1 tryckimpregnerad dörrsektion och vinklat plåt högst upp. Stora kattgårdar säljs med stolpar och jordankare som monteras upp för mera stabilitet (oftast i hörn).Våra egna katter använder våran 150m2 stora kattgård som består av 13 impregnerade sektioner. Vi har perfekta testkatter som klätrar och river på kattgården, så dårligt virke/nät/skruv etc. har vi redan varit genom och därför kommit fram till det bästa av det bästa.

1 tryckimpregnerad sektion

SEK 1500

1 tryckimpregnerad dörrsektion

SEK 2500

Om du vill ha en kattgård större än 8 m2, säljer jag hälst med vinklat plåt som du enkelt monterar högst upp för att ingen katt kommer inn/ut. Allt mindre än 8 m2 kan säljas med nättak. Plåten är bockade av våran privata plåtslagare och fåes i svart, vit eller röd för 100 SEK/m. Andra färger finns, men det vill då kosta mera och ta längre tid eftersom vi inte har det hemma. Plåten sticker ut 15 cm åt båda håll så du inte får inn objudna gäster.

Nättaket har samma mått och pris som en vanlig sektion. Vill man köra med en billigare variant (ser dock inte lika fint ut) kan jag skicka med plastnät som du själv häftar fast på toppen av kattgården.
OBS! Priserna inkluderar inte fraktkostnad

Tryckimpregnerad väggsektion

Så här kan en kattgård från mig se ut. Denna levererades med nättak och måttbeställdes för att passa inn över fönstret. Taksektionen ser ut precis som väggsektionen.

Se flera bilder på Instagram; #TaschanasKattgårdar

 
 
 
Nättak
Vinklad plåt på toppen (i stället för nättak)
 
Ja
Nej
 
 
 
 

Skicka iväg en beställning för att få en offert