kattgårdar säljes

Tryckimpregnerad väggsektion

Taschanas Kattgårdar

Jag tillverkar kattgårdsektioner som kan sättas ihop till så stor kattgård du vill. Tanken bak sektionerna är att dom ska vara enkla att montera upp/ned, litet eller ingen vedlikehold och mest möjligt öppet så att katterna lätt kan se genom gården från alla höjder. Kattgårdsektionerna fåes i storleken 2 x 2 meter med galvaniserat svetsat nät.

Skicka en mejl med beställning till mig, så får du ett pris! Ett exempel är 16m2 kattgård som står inntill husväggen = 11.000;- vilket då innehåller 5 tryckimpregnerade sektioner, 1 tryckimpregnerad dörrsektion och vinklat plåt högst upp. Stora kattgårdar säljs med stolpar och jordankare som monteras upp för mera stabilitet (oftast i hörn).

 

 

Våra egna katter använder våran 150m2 stora kattgård som består av 13 impregnerade sektioner. Vi har perfekta testkatter som klätrar och river på kattgården, så dårligt virke/nät/skruv etc. har vi redan varit genom och därför kommit fram till det bästa av det bästa.

1 tryckimpregnerad sektion

SEK 1500

1 tryckimpregnerad dörrsektion

SEK 2500

1 vitmålad dörrsektion

SEK 3000

1 vitmålad sektion

SEK 2000

OBS! Priserna inkluderar inte fraktkostnad

Om du vill ha en kattgård större än 8 m2, säljer jag med vinklat plåt som du enkelt monterar högst upp för att ingen katt kommer inn/ut. Allt mindre än 8 m2 kan säljas med nättak. Plåten är bockade av våran privata plåtslagare och fåes i svart, vit eller röd. Andra färger finns, men det vill då kosta mera och ta längre tid eftersom vi inte har det hemma. Plåten sticker ut 15 cm åt båda håll så du inte får inn objudna gäster.

 

 

 

Tryckimpregnerad dörrsektion

Så här kan en kattgård från mig se ut. Denna levererades med nättak och måttbeställdes för att passa inn över fönstret. Taksektionen ser ut precis som väggsektionen.

Se flera bilder på Instagram; #TaschanasKattgårdar

Marita Reset Sørensen

Åmål, Sweden

kontakt@taschanas.com

+46 722417773