Lagune - neutered

Landsbykattens Lagune

Lagune

Hufsa (mor)

Mjølner (far)

KASTRERT


Testet etter Pawpeds helseprogram:

HCM1 DNA: HCM/Normal

SMA DNA: Normal/Clear

PK DNA: Normal/Clear

HCM skanning 30.september 2016: Normalt hjerte

HD røntgen 1.november 2016: Normal på venstre, grad 2 på høyre


Beskrivelse:

Födt: 24.november 2014

Farge: gs, blå skildpadde smoke

Lagune er en rolig og fantastisk fin jente. Hun er nok katten her som er mest lik meg selv, og det er kanskje derfor hun er så spesiell for meg. Hun lar ikke hvem som helst komme intil henne, og er ikke kjempe glad i nye uforventede situasjoner. Men finner hun en strikk eller tråd, så kommer hun med sine hese små skrik til noen kommer for å leke med henne. Da blir hun som en kattunge igjen :)

Mat er hun også veldig glad i og sier ifra når vi er sent ute med foringen av Vom.


Dette er min første avelskatt som har fått kattunger med Stuetigeren Alfred P (se A-kull).

Desverre ble det oppdaget at Lagunes hofter ikke var avelsmateriale. Vi røntget henne i november 2016 og det viste seg at høyre side er så ille som grad 2. Hun har derfor fått bli kastrat. Nå håper vi at Lagune kan ha et smertefritt liv med all den kjærligheten en kan få <3


Vi leter nå et nytt hjem til Lagune da hun ikke trives med å måtte dele opmerksomheten sin med andre katter. Det er en veldig trist avgjørelse, men det vil bli det beste for henne å komme til et rolig hjem på landet der hun kan få all kos og lek for seg selv. Det er viktig at det nye hjemmet ikke har små barn eller andre katter. Lagune er en katt som fort blir stresset under nye endringer, så hun trenger å ha et stadig og rolig liv.


Lagunes Pedigree 🐾 Lagunes stamtavleFor flere bilder av Lagune, se galleri.


Taschanas instagram

Åmål, Sweden

kontakt@taschanas.com

© 2018 Taschanas